Motivele pentru care Mihai Bobonete le recomanda romanilor sa se uite la Vocea Romaniei Junior

Motivele pentru care Mihai Bobonete le recomanda romanilor sa se uite la Vocea Romaniei Junior

Vocile noii generatii sunt gata sa dea tonul unei super competitii!

Vocile noii generatii dau tonul unei super competitii duminica aceasta, de la 20:30, la Vocea Romaniei Junior! Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor sunt nerabdatori sa le arate romanilor ca esentele tari se tin in sticlute mici! Concurenti cu voci incredibile, plini de entuziasm, optimism, determinare si mereu cu zambetul pe buze vor urca pe scena noului show Pro TV si o vor umple cu energia si inocenta specifice copilariei! 

Iar misiunea lui Bobo si a magicianului Robert Tudor nu este una deloc simpla: Robert va fi alaturi de cei mici inainte ca acestia sa intre pe scena si ii va incuraja, iar Mihai Bobonete va sta alaturi de sustinatorii acestora si impreuna vor astepta concurentii, fericiti sau tristi, sa revina in culise.  Insa un lucru este clar! Mihai Bobonete va reusi sa ii inveseleasca si pe cei mai tristi copii si parinti, cu umorul si carisma sale inconfundabile!

Pentru Mihai Bobonete, Vocea Romaniei Junior reprezinta o experienta extrem de placuta. In cadrul unui interviu, Mihai Bobonete a dezvaluit cateva detalii despre show-ul Vocea Romaniei Junior, care incepe DUMINICA, la ProTV. 

- Parintii sau copiii au avut cele mai multe emotii la Vocea Romaniei Junior?

- Parintii au cele mai multe emotii. Copiii au inocenta aia care limiteaza emotiile. 

- Care sunt motivele pentru care romanii ar trebui sa se uite la Vocea Romaniei Junior?

E o emisiune frumoasa, e cu copii frumosi si extrem de talentati, parintii au emotii, emisiunea e prezentata de mine si Magicianul Robert Tudor.

- Ce ai invatat tu de la copii?

- Eu am invatat de la copii ca orice s-ar intampla poti sa zambesti la un minut dupa. Asta, daca inveti sa nu-ti pese atat de tare de dezamagiri sau de situatii de astea in care traiesti momente mai putin placute in viata. Copiii care nu au reusit sa mearga mai departe la Vocea Romaniei Junior au plans, dar plangeau un minut, dupa care erau cu zambetul pe buze daca le spuneai o gluma. Asta e foarte frumos. Noi, oamenii mari, nu mai avem treaba asta. La noi, suferi, iti vine rata la banca, nu ai platit factura la curent... Nu e asa. Lumea celor mici e cea mai frumoasa. Si cred ca si ei au invatat de la mine acelasi lucru, sa rada mai mult. Ca i-am facut sa rada. Ar fi fost frumos daca invatam sa si cant de la ei. 

- Magicianul Robert Tudor ce crezi ca a invatat de la ei?

- Magicianul lucreaza de foarte multa vreme cu copiii. El s-a lansat ca fiind un magician dedicat copiilor si varstei lor si are o colaborare mai stransa decat mine cu cei mici.  

Vocea Romaniei Junior – Vocea te face mare!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni