Vocea Romaniei Junior incepe in curand la PRO TV! Esti pregatit?

Vocea Romaniei Junior incepe in curand la PRO TV! Esti pregatit?

Andra, Marius Moga si INNA sunt pregatiti sa descopere voci de pici in cel de-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior! Show-ul va începe in aceasta vara si le va aduce telespectatorilor o competitie extraordinara, in care micuti extrem de carismatici vor face scena sa vibreze si ii vor provoca pe antrenori sa se lupte pentru ei.

Copiii vor avea din nou ocazia sa demonstreze ca niciodata nu esti prea mic ca sa devii mare, ca sunt pregatiti sa cante in fata unui public numeros si sa primeasca ropote de aplauze si ca fac totul pentru a trai povestea frumoasa a copilariei lor.

Daca antrenorii sunt hotarati sa descopere voci incredibile si talente neslefuite cu care sa mearga cat mai departe spre marele trofeu, cei mici ii vor cuceri cu ajutorul calitatilor lor vocale remarcabile, dar si cu dezinvoltura lor si cu determinarea de a reusi.



Telespectatorii vor avea parte in aceasta vara de un spectacol fabulos pus in scena de concurenti plini de energie, de povesti frumoase si intamplari amuzante, pe care gazdele show-ului, Mihai Bobonete si Robert Tudor, le afla de la cei mici, de foarte multa distractie si de emotii care se transforma la primul contact pe care concurentii il au cu scena.

Vocea Romaniei Junior – Vocea te face mare! In curand, la PRO TV.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni