• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Andra face spagatul, Moga face roata si INNA surprinde cu o reactie fabuloasa. Vocea Romaniei Junior, ASTAZI, la ProTV

Andra face spagatul, Moga face roata si INNA surprinde cu o reactie fabuloasa. Vocea Romaniei Junior, ASTAZI, la ProTV

Andra face spagatul, Moga face roata si INNA surprinde cu o reactie fabuloasa. Vocea Romaniei Junior, ASTAZI, la ProTV

Vocile noii generatii continua calatoria la Vocea Romaniei Junior duminica aceasta, de la 20:30! Emotiile primei editii au trecut, asa ca antrenorii sunt foarte siguri pe ei si sunt convinsi ca vor aduce in echipele lor cele mai bune voci ale primului sezon.

Duminica aceasta, antrenorii vor starni hohote de ras! Andra va face spagatul pentru a convinge un concurent sa mearga in echipa ei, iar Moga nu se va lasa mai prejos si ii va uimi pe toti cu o roata executata perfect. Va fi si lupta antrenorilor, nu doar a concurentilor pe scena, iar cei trei vor avea o discutie aprinsa despre rap, Andra si INNA fiind deranjate de unele afirmatii facute de Marius. 

Tot in cea de-a doua editie Vocea Romaniei Junior, vom urmari o reprezentatie superba de musical, o concurenta care ii va hipnotiza pe antrenori, dar vom vedea si o reactie a INNEI, care ii va uimi pe toti. ”Ce tare a fost reactia ei!”, spune Andra, iar Marius o completeaza: ”Ce inseamna sa nu primesti cadouri de Craciun...”.

”Nu-i nicio strategie la mijloc. Ce-mi place, iau!”, spune Andra. Moga, foarte sigur pe el, declara: ”Strategia mea, marca proprie, se numeste: voci wow si pitici de show!”, iar INNA completeaza: ”Am o strategie simpla: iau tot!”. Insa alegerea finala le apartine concurentilor, iar acestia sunt surprinzatori, au replici spumoase si ii lasa pe cei trei, de foarte multe ori, fara cuvinte. 

Impresionati de evolutia unui concurent de pe scena, Moga si INNA vor lupta cu toate armele pentru el, vor avea replici si reactii savuroase, iar INNA va spune: ”Sunt sigura ca Marius, atunci cand o sa vina maine si o sa-i servesc cafeaua de dimineata, o sa uite si totul o sa revina la normal. Cu atat mai mult cu cat i-am spus ca am fost si sunt fana lui.”.

Duminica, de la 20:30, vom urmari un show fabulos, concurenti cu voci memorabile, care vor canta melodii precum Bang, bang, When I was your man, Lupii sau Evil like me si vom avea parte de foarte multa distractie.

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni