Antrenorii devin din ce in ce mai exigenti la repetitiile pentru confruntarile de la Vocea Romaniei Junior!

Antrenorii devin din ce in ce mai exigenti la repetitiile pentru confruntarile de la Vocea Romaniei Junior!

Duminica, la Vocea Romaniei Junior, concurentii isi vor depasi performantele vocale de pana acum! Va fi o seara de neuitat, care va contine toate ingredientele unui show formidabil: emotia antrenorilor, efervescenta copiilor si o doza mare de munca, pasiune si ambitie! 

Copiii vor demonstra in aceasta etapa a competitiei cu cata maturitate si seriozitate trateaza participarea la show-ul Vocea Romaniei Junior: ”Noi chiar muncim si nu e doar distractie si joaca”, va spune foarte serioasa o concurenta. Ca niste oameni mari, cei mici par ca inteleg multe si se vor pune si in rolul antrenorilor: ”Sunt sigur ca o sa fie o decizie foarte grea pentru Marius”, dar se vor imagina si peste ani, cu o cariera de succes, iar concluzia unei concurente va fi surprinzatoare: ”Este greu sa fii artist!”.

Andra, Marius Moga si INNA au repetat ore in sir cu micutii, zi de zi, tocmai pentru ca momentele lor din etapa confruntarilor sa iasa perfect. Si cerintele celor trei antrenori sunt pe masura talentului copiilor! Andra va recunoaste: ”Am fost foarte exigenta cu ei!”, iar Moga ii va taxa la repetitii pe cei mici, atunci cand uita ca ei sunt inca la stadiul in care invata, nu dau lectii: ”Tocmai ai oprit toata orchestra si pe toata lumea, ca sa le explici tu cum era!”.


Batalioanele de juniori in frunte cu comandantii lor, Andra, Moga si INNA, sunt gata sa faca show! Cu zambetul pe buze, cu ritmul in sange si cu talentul la purtator, cei mici vor umple scena cu efervescenta si frumusetea lor si isi vor arata adevarata fata: cea de staruri, duminica, de la 20:30, numai la Pro TV!


Vocea Romaniei Junior! Vocea te face mare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni