• Emisiuni
  • Vocea României
  • Fostul concurent Vocea Romaniei, Mano Botond Raduly, a lansat piesa The Sound of Freedom!

Fostul concurent Vocea Romaniei, Mano Botond Raduly, a lansat piesa The Sound of Freedom!

Fostul concurent Vocea Romaniei, Mano Botond Raduly, a lansat piesa The Sound of Freedom!

”Piesa este un fel de ”In memoriam” pentru bunicul meu. Primele acorduri s-au nascut acum cativa ani, la a doua zi dupa ”plecarea” bunicului, pe care l-am iubit tare mult. Nu a fost ceva intentionat, doar a iesit din mine si, la un moment dat, fredonarea melodiei langa pian parca m-a eliberat de durerea pe care am simtit-o in acel moment, iar cu timpul am scris o piesa din acele cateva acorduri.

Dupa Vocea Romaniei, multumind oamenilor pentru sprijinul pe care mi l-au oferit, am vrut sa le ofer ceva foarte personal si o piesa cat mai sincera. De aceea am ales piesa asta.

Impreuna cu producatorul piesei, un foarte bun prieten si unul dintre cei mai buni chitaristi cu care am lucrat vreodata, Gergő Petri, am vrut sa transmit un mesaj clar oamenilor. Tema piesei doreste sa le reaminteasca oamenilor de importanta aprecierii momentelor petrecute alaturi de cei dragi, mai ales in lumea asta plina de superficialitate. E foarte important sa nu uitam sa iubim… cat mai avem timp. 

Pentru noi a fost foarte important ca videoclipul sa transmita mesajul piesei cat mai bine, de aceea ma bucur enorm ca ne-a fost de ajutor un regizor renumit din Ungaria, David Geczy. 

Filmarile au fost realizate in jurul orasului meu natal, Sfantu Gheorghe, impreuna cu o echipa plina de oameni incantati de acest proiect. Am avut doua zile destul de lungi de filmat, dar in sfarsit totul a iesit asa cum ne-am dorit. Sper sa placa oamenilor!”, a spus Mano Botond Raduly. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni