I-a cucerit pe antrenori cu o interpretare speciala a melodiei Summertime. Momentul cu care David Gheorghe a impresionat

12 Martie 2017, 22:00

Vocile noii generatii au oferit un adevarat spectacol in a treia editie a show-ului Vocea Romaniei Junior.

Misiunea celor trei antrenori, Andra, Marius Moga si INNA, a fost una extrem de dificila si in a treia edtie de auditii pe nevazute, deoarece toti copiii au impresionat cu calitatile lor si au oferit un adevarat spectacol pe scena. 

Cea de-a treia editie de la Vocea Romaniei Junior a adus in prim plan copii talentati, dornici sa-si faca cunoscute calitatile prin intermediul unor melodii interpretate extraordinar atat in format original, cat si reinterpretate.

>>> Descarca acum aplicatia Pro TV si poti castiga un iPhone 7 <<< 

Asa cum era de asteptat, Andra, INNA si Marius Moga au fost "obligati" sa se foloseasca de orice atuu pentru a-i convinge pe copii sa se alature echipei lor, iar show-ul oferit de aceastia a fost unul pe masura.

David Gheorghe a reusit sa intoarca toate cele trei scaune datorita interpretarii de exceptie, in stil propriu, a melodiei "Summertime", iar la final a hotarat sa mearga mai departe in echipa Andrei. 

Tanarul de 11 ani a inceput sa cante din 2010, cand, in cadrul unui concert, a fost fascinat de opera. De atunci a si imbratisat acest gen muzical, luand lectii de canto. Face parte din Corul Operei Romane si, pentru el, asta este cea mai mare implinire de pana acum. Vrea sa ajunga sa cante la Opera din Viena. 

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO