Inca sapte concurenti au reusit sa intoarca scaunele antrenorilor la Vocea Romaniei Junior!

Inca sapte concurenti au reusit sa intoarca scaunele antrenorilor la Vocea Romaniei Junior!

Copii cu voci puternice au urcat duminica pe scena Vocea Romaniei Junior si i-au cucerit pe Andra, Moga si INNA cu interpretari extraordinare.

Chiar daca toti concurentii au fost foarte buni, antrenorii au fost extrem de atenti si i-au luat in echipele lor pe micutii care au transmis cea mai multa emotie si energie. Toti participantii au fost sustinuti in culise de gazdele emisiunii, Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor, au primit cadouri si au fost incurajati in permanenta.

Despre momentele concurentilor din cea de-a doua editie Vocea Romaniei Junior


Seara a fost deschisa de Maia Malancus, care a interpretat melodia Bang, bang. Timbrul ei vocal special i-a fermecat pe antrenori, care si-au intors scaunele pentru ea. Cei trei au luptat pentru Maia minute in sir. ”Eu cred ca tu ai sanse foarte mari, avand in vedere varsta pe care o ai, ca la un moment dat sa intreci si antrenorii de aici. Esti o fetita foarte draguta, foarte talentata. Eu stiu sa lucrez cu vocile, asta e un lucru la care ma pricep.”, a spus Moga, in echipa caruia a mers Maia.

Cu o voce extrem de sensibila, George Rotaru a cantat duminica piesa When I was your man si a transmis foarte multa emotie. INNA l-a ascultat cu atentie si nu a ezitat sa se intoarca pentru a-l lua in echipa ei. ”Bine ai venit in echipa mea! Ma simt fericita! Ma bucur foarte tare.”, i-a spus INNA.

Alexia Niculae a urcat pe scena cu zambetul pe buze si gata sa vrajeasca antrenorii. Micuta a cantat melodia Evil like me, a dansat si a interpretat perfect intregul moment. INNA si Moga au fost impresionati de timbrul vocal al Alexiei si si-au intors scaunele fara ezitare. ”Pe mine m-ai hipnotizat cu povestea ta. Imi place foarte tare vocea ta si imi place prezenta ta scenica, zambetul tau este foarte natural si imi aminteste de mine. As vrea sa fii in echipa mea foarte mult, pentru ca impreuna putem face lucruri mari.”, i-a spus INNA, iar Alexia a ascultat-o si a mers in echipa ei.

Adrian Ivan a incantat publicul si antrenorii cu interpretarea piesei Billionaire, iar Marius Moga a fost convins rapid de vocea concurentului si si-a intors scaunul pentru a-l lua in echipa lui. ”Mi-a placut cum ai cantat, ai fost pe flow. Si unii artisti mari au de invatat de la tine. Bine ai venit in echipa mea!”, i-a spus Moga.

Vocea puternica a Dariei Oprea a rasunat duminica in intreaga sala. Concurenta a cantat  perfect piesa Runnin’, iar Andra si-a intors scaunul pentru ea, fiind fermecata de calitatile sale vocale incredibile. ”Bine ai venit in echipa mea! Daria face parte din echipa mea si vrea sa o aplaudati!”, a spus Andra.

Theodor Andrei a demonstrat ca nu conteaza varsta pentru a fi un adevarat artist. Concurentul a interpretat melodia I hate myself for loving you, iar vocea lui puternica l-a convins pe Moga sa se intoarca si sa-l ia in echipa lui. ”Mi-a placut foarte tare ca ai nerv si atitudine. Andrei, bine ai venit in echipa mea!”, i-a spus Marius la finalul momentului.

Ultima concurenta care a reusit in cea de-a doua editie Vocea Romaniei Junior sa ocupe un loc intr-una dintre cele trei echipe a fost Maria Raducanu. Micuta concurenta a cantat piesa Necessary evil, iar Andra, Moga si INNA au fost cuceriti de timbrul ei vocal aparte si si-au intors scaunele. ”Eu te vreau in echipa mea si facem ce vrei tu: improvizam, cantam, ne jucam. Foarte, foarte bine!”, a spus Andra, in echipa careia a mers Maria.

La finalul celei de-a doua editii Vocea Romaniei Junior, situatia pe echipe este urmatoarea: echipele Moga si INNA au cate cinci concurenti, iar Andra are patru voci in echipa sa.

Duminica viitoare, de la 20:30, vocile noii generatii continua competitia si vor crea un spectacol fabulos la Vocea Romaniei Junior!

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni