Artista a urcat pe scena de la ZiggoDome din Amsterdam cu Sam Feldt si Lush&Simon in fata a peste 17 000 de oameni si au cantat piesa, apoi a fost la doua radiouri din Olanda unde a cantat “Fade Away” intr-o varianta acustica.

“Ma bucur de aceasta colaborare, Sam Feldt este unul dintre cei mai cool si fresh DJi ai momentului, iar Lush&Simon sunt un duo care aprind atmosfera in cluburi si pe scenele marilor festivaluri. Sper ca “Fade Away” sa transmita emotie, bucurie”, a spus INNA.

Cel mai recent single “Gimme Gimme” a cucerit topurile din Spania, Turcia, Mexic, Chile. Acest lucru a fost remarcat si de celebrul blogger si om de televiziune Perez Hilton, care a scris un articol pe perezhilton.com despre piesa “Gimme Gimme”: "All the way from Romania…. say hello to Inna! Her song Gimme Gimme is NEXT LEVEL!!! It's pop with a real world music feel that also sounds super current! Major tune with potential to be a hit in America!"

Perez Hilton a postat si pe Twitter piesa, iar INNA i-a multumit pentru sustinere! In perioada urmatoare, artista pregateste lansarea unui EP in spaniola si engleza, urmeaza concerte in Europa, dar si America Latina.