• PRO TV
  • Inna, dezinvolta in concertul de la Ankara, dupa ce a cazut cu scena la Istanbul

Inna, dezinvolta in concertul de la Ankara, dupa ce a cazut cu scena la Istanbul

Inna, dezinvolta in concertul de la Ankara, dupa ce a cazut cu scena la Istanbul

Inna a oferit duminica seara un spectacol pe care publicul din capitala Turciei nu-l va uita prea curand. Dupa accidentul de sambata seara, cand scena pe care concerta la Istanbul s-a prabusit, artista s-a reinventat pentru show-ul de la Ankara.

Fanii turci ai artistei din Romania au primit-o pe Inna cu bratele deschise la Ankara. Duminica seara, solista a urcat pe scena din capitala Turciei, dupa ce a petrecut cateva ore intr-un spital din Istanbul. Cu o seara inainte, scena pe care evolua artista s-a prabusit in timpul concertului. In ciuda acestui incident, Inna nu a renuntat la turneul ei din Turcia, tinand sa-si linisteasca admiratorii.



„Scena s-a prabusit. Eu sunt bine! Ii multumesc lui Dumnezeu. Va multumim pentru ca ati venit. Iubire si pace pentru voi toti. Vom continua turneul din Turcia. Ne vedem maine la Ankara!”, a scris cantareata deasupra fotografiei in care apare cu picioarele bandajate.


Inna a postat pe Instagram imagini din concertul ei de la Ankara.

Admiratorii ei au apreciat la maximum efortul depus si au rasplatit-o cu aplauze din belsug. Insa nu doar publicul din Ankara s-a bucurat de prestatia ei. Fani din toata Turcia au urmarit-o pe retelele sociale si i-au cerut sa vina si in orasele lor. Inna va reveni in Turcia abia pe 8 iunie, in Antalya, unde va sustine un nou concert din turneul ei european. Pe 18 mai, artista va fi la Chisinau, iar pe 26 mai va canta la Dublin.

Iata cateva imagini din concertul de la Ankara!

 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni