• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • INNA se teleporteaza intr-un desen animat. Ce surprize vor fi in a treia editie Vocea Romaniei Junior, de la 20:30!

INNA se teleporteaza intr-un desen animat. Ce surprize vor fi in a treia editie Vocea Romaniei Junior, de la 20:30!

INNA se teleporteaza intr-un desen animat. Ce surprize vor fi in a treia editie Vocea Romaniei Junior, de la 20:30!

Lupta pentru vocile noii generatii continua duminica aceasta, de la 20:30! 

Andra, Marius Moga si INNA sunt din ce in ce mai hotarati sa-si formeze cele mai tari echipe si se intrec in diverse jocuri de cuvinte, care vor starni amuzamentul concurentilor. in cea de-a treia editie Vocea Romaniei Junior vom avea parte de foarte mult entuziasm, explozie de energie, voci formidabile si emotie.

Duminica aceasta, micutii vor fi pusi pe fapte mari! Nu numai ca debordeaza de exuberanta si de veselie, dar ii vor surprinde pe antrenori cu momente unice. Pe scena isi va face aparitia Smiley mic, INNA se va teleporta intr-un desen animat, iar ritmurile muzicii fado sau ale jazz-ului vor starni reactii fabuloase in sala.

Antrenorii, bulversati de avalansa de surprize, vor fi pusi in dificultate si vor inventa tot felul de tactici ingenioase pentru a-i atrage pe copii in echipele lor. Andra va deveni consultatul lui Moga, INNA va incepe sa vorbeasca cu accent ardelenesc, iar Marius se va impiedica in momentul in care un concurent ii va face o declaratie uluitoare.

Lupta pentru concurenti se va transforma si intr-o batalie a caracterelor, cu mici accente de ironie sau, dimpotriva, de fair play. INNA se va tine de glume: ”Nici pe buton n-am apasat, nu stiu de ce, cred c-am fost prea concentrata la ce face Moga”, iar Andra va recurge la originalitate si va canta cateva versuri special compuse in acel moment.

Efervesecenta uneia dintre concurente le va face pe INNA si Andra sa se ridice de pe scaun si sa danseze. Marius Moga va fi prins in ritm si ii va spune cu bucurie micutei de pe scena: ”Ai o voce jucausa, ca sa vorbim in termeni de jucarii”, dar Andra va interveni: ”Sau, ca sa vorbim in termeni populari, are teava, tata!”. 

Duminica, de la 20:30, vom intra in povestea micutilor cu voci uriase si ne vom bucura alaturi de ei, fredonand refrene cunoscute. Piese precum I’m not the only one, De-ai fi tu salcie la mal sau Summertime vor fi interpretate fabulos la Vocea Romaniei Junior! 

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni