• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Interviu EXCLUSIV. Ce planuri are Inna pentru a ii atrage pe concurentii de la Vocea Romaniei Junior: Sunt entuziasmata!

Interviu EXCLUSIV. Ce planuri are Inna pentru a ii atrage pe concurentii de la Vocea Romaniei Junior: Sunt entuziasmata!

Interviu EXCLUSIV. Ce planuri are Inna pentru a ii atrage pe concurentii de la Vocea Romaniei Junior: Sunt entuziasmata!

Romanii o pot vedea pe INNA, in premiera, intr-o noua ipostaza, cea de antrenoare, in primul sezon Vocea Romaniei Junior, in care isi doreste sa descopere cat mai multi copii cu voci senzationale, pe care sa-i indrume catre o cariera muzicala de succes.

INNA, artista care a cucerit o lume intreaga cu melodiile sale si care se bucura de un succes rasunator la nivel international, va fi antrenoare in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

- Ai urmarit editiile Voice Kids din strainatate?

- Da, am urmarit cateva dintre editiile in care colegul meu, Daddy Yankee, este jurat si mi-a placut mult. Chiar acum urmaresc editii Voice Kids din alte tari, sa intru si mai tare in spiritul acestui concurs, si imi place! Sunt super entuziasmata!

- Ce antrenor din variantele Vocea Kids din afara iti place?

- Daca tot am spus de Daddy Yankee, el ar fi unul dintre antrenorii preferati.

- Ce plan ai pentru a atrage concurentii si ce le promiti?

- Imi doresc foarte mult sa am in echipa copii talentati, cu voci speciale, cu interpretare cool, cu atitudine pe scena, care sa aiba energie si sa se bucure de muzica! Sunt convinsa ca toti acesti concurenti vor face parte din echipa INNA. 

- Cum te imparti intre filmarile pentru Vocea Romaniei Junior si concerte?

- Recunosc, imi va fi destul de greu, pentru ca am un program destul de incarcat. Insa, abia astept! Chiar vreau sa imi dedic energia si timpul pentru acest proiect in care cred si care ma motiveaza.

- Top 3 melodii preferate:

  • Pink – Perfect
  • Jhene Aiko – The Worst
  • Die Antwoord – Ugly Boy
  • Jason Mraz – The Woman I Love
  • ‪Pitbull - El Taxi ft. Sensato & Osmani Garcia (Audio) ft. Sensato, Osmani Garcia

- Ai participat cand erai mica la concursuri de muzica? Ce rezultate ai avut?

- Am participat mai tot timpul la concursuri, am obtinut premii, am avut si festivaluri la care am fost dezamagita de rezultate. Dar totul a fost parte din experienta si toate m-au facut sa fiu si mai ambitioasa si mai increzatoare in mine.

- Ce pasiuni ai in afara de muzica?

- Imi place sa fac fotografii, sa fiu make-up artist, hair stilist, stilist, sa ma dau cu skateboard-ul, sa ies cu prietenii in cluburi cu trupe de cover-uri si sa cant live.


Copii din toata tara au venit in primavara la preselectiile pentru primul sezon Vocea Romaniei Junior, iar acum sunt pregatiti sa urce pe scena si sa demonstreze ca vocile lor puternice merita sa fie in competitie si sa mearga cat mai departe spre marele trofeu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni