• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Jennifer Dumitrascu a cantat cu atitudine si a impresionat cu piesa "Nobody's Perfect". Prestatia ei l-a cucerit pe Moga

Jennifer Dumitrascu a cantat cu atitudine si a impresionat cu piesa "Nobody's Perfect". Prestatia ei l-a cucerit pe Moga

Jennifer Dumitrascu a cantat cu atitudine si a impresionat cu piesa "Nobody's Perfect". Prestatia ei l-a cucerit pe Moga

Vocile noii generatii au oferit spectacol demn de Vocea Romaniei Junior sin in cea de-a patra editie.

Copii extrem de talentati au venit in fata celor trei antrenori, Andra, INNA si Marius Moga si i-au impresionat si de aceasta data cu tinbrul vocal si calitatile de staruri pe care le poseda.

>>> Descarca acum aplicatia Pro TV si poti castiga un iPhone 7

Jenifer Dumitrascu a fost unul dintre cele mai iubite personaje din serialul "Ingerasii", difuzat pe AcasaTV, iar acum a impresionat cu trasaturile de star si pe scena de la Vocea Romaniei Junior. 

Micuta, blonda, cu ochii albastri a interpretat in "Ingerasii" rolul Carinei, fetita de 5 anisori a Liei (interpretata de Adela Popescu), mereu pusa pe nazbatii. La scurt timp dupa ce s-au terminat filmarile la serial, pentru ea a urmat un alt rol, de data aceasta in telenovela "Aniela".

De la rolul ei din "Ingerasii", Jennifer a crescut si se transforma, incetul cu incetul intr-o frumoasa domnisoara.

Pe scena de la Vocea Romaniei Junior, Jennifer Dumitrascu a interpretat piesa "Nobody's Perfect", iar Marius Moga si INNA s-au duelat in argumente pentru a o aduce in echipa lor.



Cea care a avut de facut o alegere dificila a fost insa Jennifer, dar la numai 14 ani a stiut ce vrea si a ales sa mearga mai departe in show alaturi de Marius Moga.

A cantat cu atitudine si are carisma de artist. Adolescenta a starnit ropote de aplauze inca de la inceput.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni