Jennifer Dumitrascu a cantat cu atitudine si a impresionat cu piesa "Nobody's Perfect". Prestatia ei l-a cucerit pe Moga

19 Martie 2017, 20:30

Vocile noii generatii au oferit spectacol demn de Vocea Romaniei Junior sin in cea de-a patra editie.

Copii extrem de talentati au venit in fata celor trei antrenori, Andra, INNA si Marius Moga si i-au impresionat si de aceasta data cu tinbrul vocal si calitatile de staruri pe care le poseda.

>>> Descarca acum aplicatia Pro TV si poti castiga un iPhone 7 <<< 

Jenifer Dumitrascu a fost unul dintre cele mai iubite personaje din serialul "Ingerasii", difuzat pe AcasaTV, iar acum a impresionat cu trasaturile de star si pe scena de la Vocea Romaniei Junior. 

Micuta, blonda, cu ochii albastri a interpretat in "Ingerasii" rolul Carinei, fetita de 5 anisori a Liei (interpretata de Adela Popescu), mereu pusa pe nazbatii. La scurt timp dupa ce s-au terminat filmarile la serial, pentru ea a urmat un alt rol, de data aceasta in telenovela "Aniela".

De la rolul ei din "Ingerasii", Jennifer a crescut si se transforma, incetul cu incetul intr-o frumoasa domnisoara.

Pe scena de la Vocea Romaniei Junior, Jennifer Dumitrascu a interpretat piesa "Nobody's Perfect", iar Marius Moga si INNA s-au duelat in argumente pentru a o aduce in echipa lor.

Cea care a avut de facut o alegere dificila a fost insa Jennifer, dar la numai 14 ani a stiut ce vrea si a ales sa mearga mai departe in show alaturi de Marius Moga.

A cantat cu atitudine si are carisma de artist. Adolescenta a starnit ropote de aplauze inca de la inceput.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO