• PRO TV
  • Mano Botond Raduly, fostul concurent de la Vocea Romaniei, lanseaza piesa ,,The Sound of Freedom"

Mano Botond Raduly, fostul concurent de la Vocea Romaniei, lanseaza piesa ,,The Sound of Freedom"

Mano Botond Raduly, fostul concurent de la Vocea Romaniei, lanseaza piesa ,,The Sound of Freedom"

Mano Raduly Botond, concurentul care a reusit sa intoarca anul trecut toate cele 4 scaune la Vocea Romaniei, a lansat piesa ,,The Sound of Freedom”.

Fostul concurent spune ca piesa e o compozitie ,,in memoriam” si primele sale acorduri au aparut in urma cu cativa ani, chiar a doua zi dupa moartea bunicului sau.

,,Nu a fost ceva intentionat, doar a iesit din mine si, la un moment dat, fredonarea melodiei langa pian parca m-a eliberat de durerea pe care am simtit-o in acel moment, iar cu timpul am scris o piesa din acele cateva acorduri.”, povesteste Mano Raduly Botond.



Raduly spune ca tema piesei doreste sa le reaminteasca oamenilor de importanta aprecierii momentelor petrecute alaturi de cei dragi, mai ales intr-o lume care devine din ce in ce mai superficiala.

,,E foarte important sa nu uitam sa iubim… cat mai avem timp. Impreuna cu producatorul piesei, un foarte bun prieten si unul dintre cei mai buni chitaristi cu care am lucrat vreodata, Gergő Petri, am vrut sa transmit un mesaj clar oamenilor.”, a completat el.




Videoclipul e regizat de David Geczy, un foarte cunoscut regizor din Ungaria, iar filmarile au durat doua zile si au fost facute in orasul natal al lui Botond, Sfantu Gheorge.

,,Dupa Vocea Romaniei, multumind oamenilor pentru sprijinul pe care mi l-au oferit, am vrut sa le ofer ceva foarte personal si o piesa cat mai sincera. De aceea am ales piesa asta.”, a adaugat fostul concurent de la Voce.

Mano Raduly Botond a impresionat juratii emisiunii de la Pro TV cu o intrepretare impecabila a piesei ,,In My Defence”, a regretatului Freddy Mercury. ,,Noi nu avem ce sa te invatam pe tine, tu trebuie sa ne inveti pe noi.”, a spus, cu acea ocazie, Loredana.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni