Marius Moga este unul dintre antrenorii primului sezon Vocea Romaniei Junior!

Marius Moga este unul dintre antrenorii primului sezon Vocea Romaniei Junior!

Marius Moga asteapta cu nerabdare sa fie mentorul copiilor cu voci formidabile, la Vocea Romaniei Junior! 

Marius si INNA sunt doi dintre antrenorii primului sezon al show-ului care va aduce pe scena copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani si calitati vocale remarcabile. Cei doi artisti sunt gata sa descopere cele mai bune voci ale noii generatii si sa-si formeze cele mai tari echipe.

Rolul de antrenor la Vocea Romaniei Junior reprezinta o noua provocare pentru Marius: ”Ma astept sa vad, la Vocea Romaniei Junior, viitoarele vedete de maine, viitorii artisti care vor ocupa scenele, sa auzim niste copii indrazneti, care sa conduca ei scena, sa nu se lase condusi. Cel mai mult si cel mai mult caut carisma si atitudine pe scena, in paralel cu voci bune. Vocea nu aduce rezultate bune fara atitudinea aferenta.”

Cu o experienta uriasa in industria muzicala din Romania, Marius Moga este unul dintre cei mai apreciati compozitori de la noi din tara, a lansat foarte multi artisti, a compus sute de melodii de succes pentru cantareti de renume si a avut colaborari importante atat in Romania, cat si in strainatate. Marius este foarte apropiat de cei mici, organizand in fiecare vara pentru ei tabara de muzica, DeMoga Music Junior Camp, unde 100 de copii se distreaza alaturi de Marius si alti artisti romani, invatand sa fie creativi din punct de vedere muzical.

In primavara acestui an, copiii au venit plini de emotii, dar determinati, la preselectiile primului sezon Vocea Romaniei Junior, iar acum sunt pregatiti sa urce pe scena si sa demonstreze ca vocile lor merita sa fie auzite de intreaga tara.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni