• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Mihai Bobonete va deveni antrenorul echipei Moga in semifinala Vocea Romaniei Junior! ASTAZI, de la 20:30, la ProTV

Mihai Bobonete va deveni antrenorul echipei Moga in semifinala Vocea Romaniei Junior! ASTAZI, de la 20:30, la ProTV

Mihai Bobonete va deveni antrenorul echipei Moga in semifinala Vocea Romaniei Junior! ASTAZI, de la 20:30, la ProTV

Si-au impresionat antrenorii si le-au demonstrat ca-si merita locul in semifinala Vocea Romaniei Junior, iar duminica aceasta, de la 20:30, Andra, Moga si INNA vor decide cu care dintre cei trei concurenti din fiecare echipa vor merge in ultima etapa a competitiei, marea finala!

Marius Moga va avea cel putin doua revelatii in show-ul de duminica aceasta! Dupa ce va crede ca Michael Bublé e pe scena de la Vocea Romaniei Junior si ca tocmai a facut cunostinta cu sosia Andrei, in varianta masculina, antrenorul va avea parte si de un blocaj. Asa ca Bobonete va simti nevoia sa intervina si sa preia fraiele echipei Moga. Vom vedea cat va rezista Marius sa-si lase concurentii in grija lui Bobo, duminica, de la 20:30!

Dupa o demonstratie de antrenor, Bobonete isi va incerca norocul cu impresariatul! Uluit de prestatia unuia dintre copii, prezentatorul se va oferi sa-i organizeze primul mare concert din cariera... la Craiova! Mai sarac in oferte, dar cu un suflet imens, magicianul Robert Tudor va avea un alt mod de a-si manifesta trairile atunci cand va auzi o voce exceptionala: "Ma uitam la tine cum canti si plangeam ca un copil. Eu am nevoie sa ma strangi in brate, pentru c-am plans!", i se confeseaza Robert unei concurente.

"Vreau sa te felicit ca ai reusit sa fii pe scena mai artista decat multi care sunt consacrati!", ii va spune Moga unei concurente, in timp ce Andra va declara: "Mi se pare ca am asistat la concertul lui, noroc ca am avut bilet aici, in fata, in primul rand!". INNA va fi vizibil impresionata de prestatia unui copil: "Ai fost minunat si m-ai cucerit pentru a nu stiu cata oara, de nici cuvintele nu mi le mai gasesc!".

Duminica aceasta se va da o lupta crancena la Vocea Romaniei Junior! Andra, Moga si INNA vor fi nevoiti sa stranga randurile si dintre cei 3 ostasi de frunte pe care ii are acum fiecare in echipa, vor trebui sa decida care sunt cei pe care ii vor avansa in grad. Cu cine vor merge antrenorii in finala Vocea Romaniei Junior, aflam duminica, de la 20:30, numai la Pro TV!

Vocea Romaniei Junior! Vocea te face mare! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni