Numaratoarea inversa a inceput! Duminica, de la 20:30, incep confruntarile la Vocea Romaniei Junior!

Numaratoarea inversa a inceput! Duminica, de la 20:30, incep confruntarile la Vocea Romaniei Junior!

Cea mai dificila si de temut etapa a show-ului Vocea Romaniei Junior, confruntarile, va aduce multa emotie, energie si interpretari fabuloase, duminica aceasta, de la 20:30!

Copiii vor fi pusi pe fapte mari si vor incerca, prin toate atuurile lor, sa le demonstreze antrenorilor ca ei sunt cei care merita sa mearga mai departe spre marele trofeu Vocea Romaniei Junior si premiul in valoare de 50.000 euro.

Andra, Moga si INNA vor fi pusi in fata unor decizii greu de luat si vor avea de ales intre vocile senzationale si concurenti care mai de care mai energici si mai ambitiosi. Andra va fi coplesita de emotii, va simti ca situatia ii scapa de sub control si va parasi scena spunand: ”Am nevoie de 5 minute de pauza, la revedere! Fug sa ma ascund, ca-mi vine sa plang!”.

Increzatori, optimisti, energici si cu pofta de a face show! Asa vor intra micutii in ringul de la Vocea Romaniei Junior: ”O sa lasam lumea cu gurile cascate!” este mesajul pe care il va transmite un concurent. Atitudinea copiilor va vorbi de la sine: ”Daca o sa facem un show legendar? Cred ca mai mult de atat!”.

Moga isi va face strategii si in alegerea echipelor pentru confruntari. Antrenorul va dezvalui unele dintre tacticile sale cu inima deschisa, pentru ca planurile lui cu copiii sunt mari! De data aceasta va apela si la umor, pentru a intra complet in jocul celor mici: ”Ce ziceti, cocoseilor? V-am pus impreuna ca sa va bateti!”. Pe de alta parte, nu-i va suna rau deloc sa reuneasca o trupa legendara pe scena in care vocile noii generatii dau tonul unei super cometitii.

In aceasta duminica, vom lua parte la un show complet, regizat si pus in scena de Andra, Moga si INNA, cu participarea extraordinara a celor mai talentati juniori din Romania. Se lasa cu explozie de energie, cu emotii nebanuite, dar si cu stralucire si magie, duminica, de la 20:30!

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare!  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni