• PRO TV
  • Rar ai ocazia sa le vezi intr-o asemenea ipostaza. Cum s-au fotografiat Inna, Antonia si Alexandra Stan

Rar ai ocazia sa le vezi intr-o asemenea ipostaza. Cum s-au fotografiat Inna, Antonia si Alexandra Stan

Rar ai ocazia sa le vezi intr-o asemenea ipostaza. Cum s-au fotografiat Inna, Antonia si Alexandra Stan

Inna, Antonia si Alexandra Stan se numara printre cele mai de succes cantarete din Romania. Artistele se bucura atat de sustinerea fanilor din tara, cat si din strainate, iar numarul lor creste de la o zi la alta. 

Ocupate cu o multime de concerte, turnee si filmari, Antonia, Inna si Alexandra Stan nu sunt vazute prea des in aceasta formula de zile mari. Mai mult, carcotasii au speculat faptul ca intre cele trei artiste ar exista si o anume rivalitate, insa zvonurile au fost risipite atunci cand acestea au cantat impreuna cu diferite ocazii. 

Citeste si: Una dintre cele mai frumoase femei, transformata complet de operatiile estetice. Cum arata acum Priscilla Presley

Din cauza programului extrem de incarcat, rare sunt momentele in care cele trei cantarete sunt fotografiate impreuna, dar atunci cand reusesc sa se reuneasca, fanii sunt in delir.

Pe pagina de Facebook a fost publicata o imagine adorabila care a starnit un val de comentarii si aprecieri. Antonia, Inna si Alexandra Stan le-a oferit un mic cadou fanilor si s-au pozat impreuna, iar ipostaza in care apar i-a incantat pe prietenii virtuali ai artistei . 

Global Girls ❤️

Posted by Antonia on Tuesday, December 15, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni