Romanii au privit lumea prin ochii noii generatii in prima editie Vocea Romaniei Junior!

Romanii au privit lumea prin ochii noii generatii in prima editie Vocea Romaniei Junior!

A inceput Vocea Romaniei Junior! Prima editia a show-ului le-a adus romanilor foarte multa bucurie, entuziasm, zambete, emotii si copii extrem de frumosi, cu voci senzationale, care au facut scena sa vibreze si i-au determinat pe antrenorii Andra, Moga si INNA sa apese butoanele si sa-si intoarca scaunele pentru ei. Mihai Bobonete si Robert Tudor au luat in fiecare moment pulsul concurentilor si au fost alaturi de ei cu umor, cadouri si magii. 

Prima editie Vocea Romaniei Junior a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Vocea Romaniei Junior a inregistrat 12.6 puncte de rating si 27.6% share, de aproape doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.7 puncte de rating si 14.7% share.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:48, la nivel national, aproape 2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Vocea Romaniei Junior, iar in minutul de maxima audienta de la 21:24, peste 2.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenti mici cu voci uriase

Jessica Lazarescu a deschis competitia la Vocea Romaniei Junior. Ea iubeste muzica, iar duminica seara a urcat pe scena increzatoare si i-a incantat pe antrenori cu interpretarea in limba albaneza a piesei Suus. Vocea ei puternica i-a impresionat pe Andra, Moga si INNA, care nu au ezitat sa-si intoarca scaunele pentru ea. Cei trei s-au luptat minute in sir pentru vocea Jessicai, iar Andra a spus: ”S-au intors trei scaune, ce poti sa-ti doresti mai mult? Acum ne ai la mana ta. Mi s-a facut piele de gaina. Atata putere si atata sensibilitate! Mi se pare ca ai tot ce-ti trebuie sa fii in echipa mea.”, iar Jessica a ascultat-o cu atentie si a mers in echipa ei.

Micutul de numai 7 ani, Ioan Ciurea, a facut spectacol pe scena! Concurentul a cantat melodia Durli-Durli-Da si i-a fascinat pe antrenori cu vocea lui speciala. Andra si Moga si-au intors scaunele pentru a-l cunoaste si au fost fermecati de carisma si de miscarile sale, dar si de faptul ca este un adevarat artist. ”Oficial, esti cea mai mare voce! El e o vocea foarte mare pentru cat de mic e!”, a spus Marius Moga, in echipa caruia a mers micutul Ioan.

O prezenta boema pe scena Vocea Romaniei Junior, Eva Margina. Concurenta a interpretat piesa Jolene si a fermecat-o pe INNA, care i-a dat cateva emotii Evei si a apasat butonul in ultimele secunde ale melodiei, insa in momentul in care a vazut-o a fost cucerita de frumusetea ei si a felicitat-o pentru calitatile sale vocale incredibile. ”Bine ai venit la Vocea Romaniei Junior! Esti foarte frumoasa, iar piesa pe care ai cantat-o nu face decat sa-mi demonstreze ca ai curaj si ca iubesti muzica frumoasa!”, i-a spus INNA.

Competitia a continuat cu un rocker adevarat, Andrei Ciurez. Concurentul a cantat plin de nerv melodia Highway to hell, a demonstrat ca are o voce puternica, a avut atitudine pe scena si a convins-o pe INNA sa se intorca si sa-l ia in echipa ei. ”Andrei a fost o surpriza. Este foarte diferit de genul de muzica pe care-l abordez eu, dar imi place, este challenging si asta ma face sa traiesc si sa simt experienta concursului.”, a spus INNA la finalul momentului prezentat de Andrei.

Cu zambetul pe buze si increzatoare in calitatile ei vocale, asa a urcat pe scena Daria Rotaru. Concurenta a interpretat piesa Sweet people, iar Marius Moga a fost rapid convins de vocea ei formidabila si s-a intors pentru a o lua pe Daria in echipa lui. ”Ai cantat foarte implicata. Ai fost implicata-n piesa. Cred ca ai repetat-o acasa. Nu aveam cum sa te ratez, plus ca mie-mi place sa cred ca toti oamenii talentati care vin aici, vin sa invete, nu vin gata invatati. si atunci nu cred ca am nevoie neaparat de o confirmare a altcuiva, decat a mea ca te vreau in echipa mea.”, a spus Moga.

Stefan Badea a cantat duminica, in prima editie Vocea Romaniei Junior, melodia Belle, Notre Dame de Paris, iar vocea lui sensibila a ajuns rapid la sufletul INNEI, care si-a intors scaunul pentru el. incantata de reprezentatia concurentului si de alegerea facuta, INNA a spus: ”Este tot ce am eu nevoie in momentul de fata. Bine ai venit in echipa mea! Ma bucur!”.

Ultima concurenta a serii, Karina Stefan, i-a surprins pe antrenori cu interpretarea piesei Proud Mary. Vocea ei puternica a rasunat in intreaga sala, iar Andra, Moga si INNA nu au ezitat sa intorca scaunele, cuceriti fiind de timbrul vocal special al Karinei. Cei trei au luptat cu toate armele pentru ea. ”Karina, coleaga noastra, INNA, vrea sa-ti spuna ceva: ca tu o sa fii in echipa mea!”, i-a spus Andra, iar concurenta i-a dat dreptate si a ales sa mearga impreuna cu ea spre marele trofeu si spre premiul in valoare de 50.000 de euro.



Dupa prima editie Vocea Romaniei Junior, situatia echipelor arata astfel: Andra si Moga au cate doi concurenti in echipele lor, iar INNA incepe sezonul cu trei concurenti.

Romanii au avut parte de un spectacol extraordinar, din care nu au lipsit momentele amuzante, emotiile, energia si vocile fabuloase. Show-ul continua duminica viitoare, de la 20:30, cu noi concurenti cu calitati vocale remarcabile, foarte multa distractie si magie.

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni