• PRO TV
  • Single GGirls intr-o noua formula: INNA, Antonia, Lariss, Lori Ciobotaru lanseaza "Milk and Honey" cu videoclip oficial

Single GGirls intr-o noua formula: INNA, Antonia, Lariss, Lori Ciobotaru lanseaza "Milk and Honey" cu videoclip oficial

Single GGirls intr-o noua formula: INNA, Antonia, Lariss, Lori Ciobotaru lanseaza "Milk and Honey" cu videoclip oficial

GGirls revine cu un nou single care se numeste "Milk and Honey".

De data aceasta, din proiectul GGirls, fac parte INNA, Antonia, Lori Ciobotaru si Lariss, toate cele patru fiind artiste Global Records.

Cele patru artiste sunt sexy, stylish, iar piesa le pune in evidenta personalitatile creative, jucause.

"Milk and Honey" a fost compusa si produsa de Marco&Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac, cei care au compus cele mai multe hituri ale INNEI din trecut, dar si recente “Gimme Gimme”, “Heaven”), Breyan Isaac, INNA, Lariss si David Ciente.

Videoclipul  a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Ionut Trandafir (Trandafilm) si director de imagine Khaled Mokhtar. De imaginea fetelor, s-au ocupat RD Styling pentru tinute, Beauty District pentru hair si Beauty Studio pentru make-up.

"Ma bucur sa lansam cea de-a doua piesa GGirls. Ne-am super distrat la filmarile clipului. “Milk and Honey”. Am cele mai cool colege! I love GGirls!", a declarat INNA.

"Imi place foarte mult proiectul ‘GGirls’, piesele si abia astept sa auziti “Milk and Honey”, a spus Antonia.\

“Este prima mea colaborare cu GGirls, m-am distrat cu fetele la filmare, a fost o super atmosfera si speram sa va distrat si voi alaturi de noi”, a spus Lariss.

“GGirls mereu e pe good vibe, optimism, distractie. “Milk and Honey” mi-a placut de cand am fost sa o inregistram in studio si ma bucur sa va prezentam un nou single”, a declarat Lori Ciobotaru.

Prima piesa a proiectului GGirls se numeste ‘Call the Police’ si a fost compusa de Eric Turner, cu care INNA a colaborat pentru  “BOP BOP”, Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan si Sebastian Barac (Marco&Seba), producatorii romani care au compus cele mai mari hituri ale INNEI, dar si pentru Akon.

Aceasta piesa a fost pe locul 1 in Polonia, unde este inclusa si pe o compilatie pe care se afla si The Weekend, dar si in Japonia.

In aceasta perioada, INNA promoveaza cel mai recent single “Gimme Gimme”, care in doar 28 de zile are 14 milioane de vizualizari si se pregateste de primul turneu in Brazilia si Argentina. De asemenea, este antrenor in primul sezon al show-ului Vocea Romaniei Junior, difuzat in fiecare duminica de la 20:30.

Antonia a lansat single-ul “Dor de tine” cu peste 6 milioane de vizualizari. Artista este parte a show-ului “Uite cine danseaza” de la PROTV, care va incepe din 6 martie de la 20:30. In plus, pregateste piese noi care vor fi lansate acest an.

Lariss a lansat de curand “I Love You”, o piesa speciala pentru fanii ei cu ocazia Valentine’s Day.

Lori Ciobotaru pregateste piese compozitii proprii la care a lucrat si pe care le va lansa anul acesta. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni