Voci incredibile si momente emotionante in aceasta seara la Vocea Romaniei Junior

Voci incredibile si momente emotionante in aceasta seara la Vocea Romaniei Junior

Vineri seara, in cea de-a treia runda de auditii pe nevazute, alti copii talentati vor urca pe scena Vocea Romaniei Junior si isi vor pune toate sperantele in minutele pe care le au la dispozitie pentru a-i convinge pe antrenori ca merita sa intoarca scaunele si sa lupte pentru ei. 

INNA, Andra si Marius Moga vor descoperi voci incredibile si interpretari originale ale unor piese celebre din repertoriul international, dar si din cel national. 

Chiar daca cei mici vor da tot ce au mai bun pe scena, vor fi si momente in care cei trei antrenori nu vor fi impresionati de ceea ce vor auzi si nu vor intoarce scaunele. Dupa o astfel de decizie, una dintre concurente va izbucni in plans, iar Andra, vizibil emotionata de reactia fetei, va incerca sa o linisteasca: ”Sa nu plangi, te rog frumos! Nu are rost sa plangi pentru ca tu esti foarte buna. Ma faci si pe mine sa plang! Nu esti tu de vina, noi suntem de vina pentru ca nu ne-am intors. Tu ti-ai facut treaba, ai cantat cum ai stiut cel mai bine si ai facut-o foarte frumos”, ii va spune Andra in timp ce o va strange tare in brate, dupa care, impreuna cu INNA si Marius Moga, o va conduce pe tanara in backstage la familia ei – un gest pe care antrenorii il vor face pentru prima data pentru un concurent care nu trece in etapa urmatoare. 

Care vor fi vocile pentru care cei trei antrenori se vor lupta, dar si ce strategii vor avea Andra, INNA si Marius Moga pentru a-si consolida echipele, vedem in aceasta seara, de la 20:30, la PRO TV. 

Vocea Romaniei Junior – Vocea te face mare!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni