Vocile noii generatii au dat tonul unei super competitii in cea de-a treia editie Vocea Romaniei Junior!

Vocile noii generatii au dat tonul unei super competitii in cea de-a treia editie Vocea Romaniei Junior!

Cea de-a treia runda a auditiilor pe nevazute de la Vocea Romaniei Junior le-a adus romanilor foarte multa bucurie, zambete fenomenale, concurenti senzationali cu voci uimitoare, povesti frumoase, foarte multa magie si un spectacol desavarsit.

Chiar daca toti paticipantii au calitati vocale remarcabile, randurile se strang, asa ca antrenorii au avut dificila misiune de a-si intoarce scaunele numai atunci cand vocile de pe scena i-au facut sa vibreze. Prezentatorii show-ului, Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor, au fost in permanenta alaturi de cei mici, au glumit cu ei, le-au facut cadouri si s-au asigurat ca isi vor incepe reprezentatiile fara emotii.

A treia editie Vocea Romaniei Junior a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Vocea Romaniei Junior a inregistrat 11.3 puncte de rating si 22% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 10.9 puncte de rating si 21.3% share.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:31 – 22:32, la nivel national, peste 1.8 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Vocea Romaniei Junior, iar in minutul de maxima audienta de la 20:53, peste 2.4 milioane de romani au ascultat vocile noii generatii.

Concurenti carismatici cu voci uriase

Melanie Serban a cantat duminica melodia Who's loving you, iar vocea ei puternica i-a facut pe cei trei antrenori sa se intoarca si sa inceapa lupta pentru ea. ”Uitati cum canta la 9 ani! Abia asteptam sa pot sa-ti spun cat de mult te vreau in echipa mea. Trebuie sa slefuiesti ceea ce ai si noi de asta suntem aici, vom fi antrenorii tai, asa ca eu sunt dispusa sa-ti arat ceea ce stiu.”, i-a spus Andra, iar micuta Melanie a ascultat-o si a mers in echipa ei.

Muzica fado a fost adusa pe scena duminica de catre Astrid Muthu. Concurenta a interpretat piesa Cancao do Mar, a reusit sa transmita foarte multa emotie, iar INNA si-a intors rapid scaunul pentru a o lua in echipa ei. ”Esti fenomenala! Bine ai venit in echipa mea! Sa stii ca o sa-mi dau tot interesul sa facem treaba buna sa alegem piese bune si mai apoi sa devenim Vocea Romaniei Junior!”, a spus INNA.

Esra Lepadatu a cantat piesa Tomorrow, iar vocea ei gingasa si plina de sensibilitate l-a facut pe Moga sa-si intoarca scaunul. Chiar daca a asteptat pana la finalul melodiei, antrenorul a fost convins de calitatile vocale ale micutei Esra si i-a spus la final: ”M-am bucurat ca m-am intors, pentru ca am simtit ca poti sa ne arati si mai mult decat ne-ai aratat in seara asta. S-a simtit ca ai emotii. Ma bucur ca m-am intors si esti o draguta! Bine ai venit in echipa mea!”.

Cu o voce puternica si cu ritmul in sange, Denisa Davidescu a interpretat duminica piesa Show me how you burlesque si a creat o atmosfera de musical in sala. Andra si Moga au fost impresionati de timbrul ei vocal, s-au intors si au inceput batalia pentru ea. ”Da, ai o voce foarte jucausa, ca sa vorbim in termeni de jucarii.”, a spus Moga, insa decizia a fost la Denisa, care a hotarat sa mearga in echipa antrenorului. ”Bine ai venit in echipa mea! Aveam nevoie de o voce puternica, la fel ca a ta!”, a spus Marius la final.

Ioana Bulagru a urcat hotarata pe scena si a cantat intr-o maniera originala melodia I’m not the only one. Concurenta s-a jucat foarte mult in interpretare si a convins-o pe Andra sa-si intoarca scaunul. ”Partea buna este ca nu toata lumea poate sa cante asa, dar tu poti si de aceea esti in echipa mea! Felicitari! Ai cantat foarte frumos, asa trebuie sa canti tot timpul!”, i-a spus Andra. 

David Gheorghe a interpretat cu maturitate melodia Summertime intr-o versiune jazzy. Vocea lui a transmis mister, forta, dar si sensibilitate, iar antrenorii s-au intors si au luptat minute in sir pentru el. ”Despre asta vorbesc! Oameni hotarati, de mici! Al meu esti! Te vreau langa mine si doar pentru tine fac orice ca sa fii in echipa mea!”, i-a pus Andra cantand, iar concurentul a decis sa mearga mai departe in echipa ei.

Sonia Apostol a incheiat cea de-a treia seara de auditii pe nevazute. Concurenta a cantat piesa Cheap thrills, a dansat pe scena, iar INNA a fost impresionata de timbrul ei vocal, s-a intors pentru a o lua in echipa ei si i-a spus: ”Bine ai venit la Vocea Romaniei Junior si bine ai venit in echipa INNA! Apreciez foarte tare ca ai incercat sa canti altfel piesa asta. Ma bucur foarte tare ca esti in echipa mea si abia astept sa ne pregatim.”.

La finalul celei de-a treia editii Vocea Romaniei Junior, Andra, Moga si INNA au cate 7 concurenti extrordinari in echipele lor.

Duminica aceasta, de la 20:30, emotiile cresc in ultima runda de auditii pe nevazute! Concurentii vor da totul pe scena pentru a impresiona antrenorii, lupta pentru cele mai bune voci va fi apriga, iar distractia va fi garantata in culise de catre Mihai Bobonete si Robert Tudor.

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni