Andra, intalnire emotionanta cu sute de fani

Andra, intalnire emotionanta cu sute de fani

La sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui eveniment organizat la Carturesti Carusel, Andra si-a dat intalnire cu fanii la o sesiune de autografe, plina de zambete, fotografii si discutii despre cel mai recent album, “Iubirea schimba tot”.

In cadrul meet&greet-ului, plin de emotii pentru toti cei  prezenti, dar si pentru artista, Andra a semnat sute de albume, a facut poze si a schimbat impresii cu fiecare persoana in parte.

Ne ‘vedem’ pe net, ne trimitem pupici virtuali, zambim cu smileys... Uite ca am reusit sa ne vedem pe bune, sa ne pupam, sa ne imbratisam si sa ne zambim in realitate. Intalnirea cu fanii mei m-a inspirat. Sa nu uitam sa traim si offline, corect?”, a fost mesajul Andrei, dupa intalnirea cu fanii.


Recent, artista a lansat videoclipul “La refren”, cel de-al cincilea single extras de pe albumul “Iubirea schimba tot”. Regizat de catre SAN, clipul a depasit, in scurt timp de la data lansarii, 2.200.000 de vizualizari si 32.000 de aprecieri pe canalul de YouTube al artistei.

Noul album al artistei conține 18 piese si este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni