Andra, Marius Moga si INNA au legat prietenii adevarate la Vocea Romaniei Junior!

Andra, Marius Moga si INNA au legat prietenii adevarate la Vocea Romaniei Junior!

Vocile noii generatii sunt gata sa uimeasca o tara intreaga incepand din 26 februarie, in fiecare duminica, de la 20:30, numai la Pro TV! 

Zeci de copii au urcat pe scena la auditiile pe nevazute si au incercat sa ii impresioneze pe cei trei antrenori, Andra, Marius Moga si INNA, cu vocile lor formidabile, dar si cu bucuria de a canta. Concurentii primului sezon Vocea Romaniei Junior au colaborat extraordinar cu band-ul emisiunii, au fost extrem de receptivi, au parut ca nu obosesc niciodata si au fost dornici sa invete cat mai multe lucruri si, chiar daca multi dintre ei s-au aflat pentru prima data in fata unui public numeros, au reusit cu usurinta sa isi depaseasca emotiile.

Atmosfera din timpul repetitiilor a reprezentat intotdeauna un motiv de bucurie si relaxare pentru copii, dar si pentru echipa de productie Vocea Romaniei Junior, formata din peste 200 de profesionisti in televiziune. Intreaga echipa a facut tot posibilul ca cei mici sa se simta in largul lor si sa faca din aceasta experienta una memorabila. 

Show-ul Vocea Romaniei Junior a fost filmat cu 16 camere, iar echipa de productie a lucrat pentru a le aduce romanilor, in fiecare duminica, de la 20:30, un spectacol grandios, in primul sezon al competitiei in care vocile noii generatii conteaza!

Micutii care au reusit sa impresioneze cu calitatile lor vocale au fost extrem de entuziasmati de faptul ca vor lucra cu Andra, Moga si INNA, repetitiile alaturi de cei trei devenind activitatea lor preferata. Nici antrenorii nu s-au lasat mai prejos si i-au rasfatat zilnic pe copii. Impreuna, au mers la cinematograf, la locuri de joaca, la restaurant, iar cei trei antrenori le-au facut cunostinta copiilor cu alti artisti romani, precum Loredana sau Tudor Chirila. 

Intre cei trei antrenori si copii s-a creat o legatura extrem de puternica si au devenit o adevarata familie atat pe platourile de filmare, cat si in afara. Si, daca pentru Andra, Moga si INNA momentele in care nu au ales un anumit concurent a fost extrem de dificile, copiii s-au dovedit a fi plini de maturitate in situatii de acest gen, iar unul dintre ei, in varsta de numai 7 ani, l-a bagat in sedinta pe unul dintre antrenori si i-a spus foarte serios ca el cunoaste bine mecanismul concursului si intelege perfect ca nu toti merg mai departe.

Din 26 februarie, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV vor privi lumea prin ochii noii generatii!

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni