• PRO TV
  • Concurenți talentați și momente de excepție în cea de-a patra ediție Vocea României Junior!

Concurenți talentați și momente de excepție în cea de-a patra ediție Vocea României Junior!

Concurenți talentați și momente de excepție în cea de-a patra ediție Vocea României Junior!

Cel de-al doilea sezon Vocea României Junior a avut parte de încă o seară magică. Plini de speranțe, concurenții au pășit pe scena celui mai mare show de voce pentru copii din România, pentru a-și pune talentul în valoare. Ca în fiecare ediție Mihai Bobonete alături de Magicianul Robert Tudor au fost gazdele emisiunii. Șase concurenți au reșit să-i impresioneze pe antrenori și și-au ales echipele din care vor face parte.

Despre momentele concurenților din ce-a de-a patra ediție Vocea României Junior



1. Renata Jagar a deschis seara cu o interpretare demnă de un mare artist. Tânăra în vârstă de 11 ani a cântat cunoscuta piesă a Christinei Aguilera numită "It's a man's world". Adolescenta a ridicat sala în picioare și a reușit să întoarcă toate cele 3 scane. "Să știi că mi-am dat seama că ești foarte bună încă de la început. Vreau să te susțin pe drumul asta frumos și să câștigăm împreună Vocea României Junior" a spus Andra la final. Deși și-a exprimat aprecierea față de toți cei trei antrenori, Renata a ales să facă parte din echipa lui Marius Moga.



2. La doar 12 ani, Emilena Istrate a avut parte de un moment cu adevărat special în cel de-al doilea sezon Vocea României Junior. Tânăra a interpretat într-un mod aparte melodia lui Adelle numită "When we were youg". Surpriza a fost atunci când Andra și Marius Moga și-au întors scaunele în ultimul moment. "Ai cântat atât de frumos și dulce..." au fost cuvintele Andrei la sfârșitul interpretatiei. Marius Moga nu s-a lăsat mai prejos și i-a transmis tinerei "Nu te uita la cine îți ia ochii, uită-te la cine ai nevoie". Emilena a ales să meargă mai departe in echipa Andrei.



3. Fără emoții și cu o melodie veselă, Ahmet Mudy Marei în vârstă de 12 ani a reușit să-și cucerească fix antrenorul preferat. Tânărul a interpretat piesa "Sugar" cântată de Maroon 5. INNA nu a stat prea mult pe gânduri și a apăsat butonul exprimându-și dorința de-al avea în echipa sa pe Ahmet. "Este exact ce-și dorea" au fost cuvintele unui apropiat de-al concurentului.



4. În vârstă de doar 11 ani, David Ștefan a avut o carismă aparte în momentul interpretării piesei "In the name of love" a lui Baby Rexa. Andra și-a întors scaunul pe ultima sută de metri și și-a exprimat dorința de-al avea pe David în echipa sa. "E al meu" a strigat Andra în timp ce l-a îmbrățișat pe micul concurent. Artista recunoaște că e normal ca emoțiile să fie unele foarte mari dar totul se poate antrena. "Uneori avem tendința de a fi prea exigenți și să alegem cele mai bune voci, dar să nu uităm că sunt doar niște copii"



5. Venită de dincolo de peste prut, moldoveanca Laura Arion a urcat pe scena Vocea României Junior plină de încredere. În vârstă de 13 ani, tânăra a interpretat piesa lui Demi Lovato "Neon lights" și a reușit să întoarcă scaunului Innei. "Îmi place foarte mult timbrul tău și mă bucur mult că m-am întors. Arăți radiant în seara asta" au fost câteva din cuvintele pe care INNA i le-a adresat la sfârșitul interpretării.



6. "Je suis Malade", una dintre cele mai cunoscute piese de dragoste cântate de marea artista Lara Fabian, a ajutat-o pe Maria Popa să ridice toată sala în picioare. Cu o voce impecabilă, adolescenta în vârstă de 13 ani l-a cucerit din prima pe Marius Moga, care și-a arătat încântarea deosebită de a o avea în echipa sa. "Tu es malade și pe mine m-ai făcut marmeladă" au fost cuvitele lui Moga la sfârșitul momentului. Magicianul Robert Tudor s-a arătat de-a dreptul impresionat de talentul fetiței: "Mi s-a ridicat părul pe mâini la cum a cântat!"
.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni