A descarcat aplicatia Pro TV si a castigat un iPhone 7!

09 Aprilie 2017, 13:07


	A descarcat aplicatia Pro TV si a castigat un iPhone 7!

Castigatorul concursului Vocea Romaniei unior este Adrian Andries. Felicitari!

Joaca-te in aplicatia Pro TV si poti castiga un iPhone 7, capacitate 32 gb, culoare "black". 

Te distrezi cu show-urile tale preferate si castigi puncte. La randul lor, punctele iti pot aduce un iPhone 7, capacitate 32 gb, culoare "black". Concursul se deruleaza in perioada 23 februarie – 9 aprilie 2017.

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa descarce, sa instaleze, sa se inscrie in aplicatie, sa acceseze modulul Vocea Romaniei Junior din cadrul aplicatiei si sa interactioneze in aceasta.

Aplicatia este disponibila tuturor posesorilor de dispozitive mobile care utilizeaza sistemele de operate iOS si Android si poate fi descrcata gratuit de pe platformele App Store si Google Play.

Jocul Live va fi disponibil participantilor exclusiv simultan cu difuzarea emisiunii Vocea Romaniei Junior pe postul de televiziune „Pro TV”. In cadrul Jocului Live vor fi afisate utilizatorilor o serie de intrebari de tip chestionar. Fiecare raspuns corect la aceste intrebari va fi punctat cu 70 puncte.

Pentru interactiunile pe care le au in aplicatie pe perioada desfasurarii concursului, participantii vor fi recompensati cu un numar de puncte, dupa cum urmeaza:

·        login in aplicatie – 2 puncte / actiune

·        vizualizarea unui articol -5 puncte / actiune

·        vizualizarea unui material video - 10 puncte / actiune

Citeste aici regulamentul complet al concursului Vocea Romaniei Junior.
Vezi episoade in intregime pe

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies