ASTAZI e finala Vocea Romaniei Junior! Cine sunt invitatii care vor fi alaturi de cei trei finalisti!

ASTAZI e finala Vocea Romaniei Junior! Cine sunt invitatii care vor fi alaturi de cei trei finalisti!

Dupa o luna si jumatate plina de emotii, vocalize, repetitii si munca intensa impreuna cu antrenorii, Karina Stefan, Maia Malancus si Andrei Ciurez vor urca duminica aceasta, de la 20:30, pentru ultima data in acest sezon pe scena Vocea Romaniei Junior si vor lupta pentru premiul in valoare de 50.000 de euro si marele trofeu.

Cei trei concurenti vor canta cate o melodie singuri, una cu fiecare antrenor si cate o piesa impreuna cu un invitat special, iar castigatorul va fi desemnat prin votul publicului prezent in platou. In sala vor fi prezenti elevi ai Colegiului National de Arte Dinu Lipatti, Corul Forte, membri ai Atelierului de voce, fanii emisiunii – clubul Bum Bum si elevi ai Scolii superioare comerciale Nicolae Kretzulescu. La finalul show-ului, acestia vor avea la dispozitie un minut pentru a alege prin SMS numele primului castigator Vocea Romaniei Junior!

Duminica aceasta, Laura Bretan, castigatoarea sezonului sase Romanii au talent, va veni sa-i sustina pe cei trei finalisti si va canta o melodie plina de emotie si vibratie, Feli va interpreta cea mai noua piesa a ei, Timpul, iar Nicole Cherry, What’s Up si trupa VUNK vor fi cei care vor canta impreuna cu Karina, Maia si Andrei.



In finala Vocea Romaniei Junior, Moga si INNA vor avea un moment de sinceritate, iar Marius ii va spune artistei: ”Te rog sa ma ierti daca te-am suparat cu ceva...”. Insa in foarte scurt timp, vor trece la discutii in contradictoriu in timp ce vor comenta prestatia unuia dintre finalisti. ”Umbli cu intimidari? Trebuie sa-mi fie frica?”, va spune Moga, Andra va continua: ”Suntem ca la armata, gata, sunteti prea nervosi si incordati!”, iar INNA va incheia discutia: ”Si copiii se mai cearta, iar noi cum suntem de statura a doi copii... eu mai mult decat Marius.”.

Duminica, de la 20:30, vom urmari un spectacol incendiar, trei finalisti siguri de calitatile lor vocale, cu atitudine de staruri, foarte multa forta, gingasie, determinare, vom asculta melodii precum Beat it, Girl on fire, Pleaca sau K la meteo si vom afla cine va primi primul trofeu Vocea Romaniei Junior!

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni