• PRO TV
  • INNA – 5 milioane de vizualizari pentru “Gimme Gimme”, cel mai recent single

INNA – 5 milioane de vizualizari pentru “Gimme Gimme”, cel mai recent single

INNA – 5 milioane de vizualizari pentru “Gimme Gimme”, cel mai recent single

Cel mai recent single al INNEI se bucura de un real succes. “Gimme Gimme” are peste 5 milioane de vizualizari in doar o saptamana de la lansare.

Piesa compusa de INNA cu David Ciente (“Dale Papi” – Lariss), Marco & Seba, cei care au compus si produs cele mai mari si cunoscute hituri ale artistei (Marcel Botezan, Sebastian Barac), Breyan Isaac (a lucrat cu David Guetta, FloRida, Pitbull), Elena Vasile a fost primita cu bucurie de fanii artistei din intreaga lume.

“Nu ma asteptam la un feedback atat de bun intr-un timp atat de scurt, de aceea vreau sa le multumesc fanilor mei din intreaga lume. Sper ca “Gimme Gimme” sa ii bucure si sa ii energizeze in fiecare zi”, a declarat INNA.

De curand, INNA a lansat doua live session-uri: piesa “Gresesc” impreuna cu Antonia si o varianta live a single-ului “Heaven”, piesa cu 50 000 000 de vizualizari.


 

INNA lucreaza deja pentru piese noi pe care le va lansa de-a lungul anului 2017.

De asemenea, va lansa in curand o piesa alaturi de GGirls (Antonia, Lori Ciobotaru si Lariss). Primul single GGirls “Call the Police” a depasit 15 milioane de vizualizari pe YouTube si are success in Polonia si Germania.

INNA este antrenor in primul sezon al show-ului Vocea Romaniei Junior care va fi difuzat incepand cu 26 februarie la Pro TV.

Anul acesta, pentru prima data, INNA va sustine turnee in Brazilia si Argentina.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni