INNA, colaborare cu unul dintre cei mai importanti DJ ai momentului. Sam Feldt x Lush & Simon - Fade Away

INNA, colaborare cu unul dintre cei mai importanti DJ ai momentului. Sam Feldt x Lush & Simon - Fade Away

INNA a fost de curand in Amsterdam unde a promovat single-ul “Gimme Gimme”, cu peste 50 000 000 de vizualizari pe YouTube, dar si pentru a prezenta in premiera “Fade Away”, piesa a DJ-ului Sam Feldt impreuna cu Lush&Simon.

Artista a urcat pe scena de la ZiggoDome din Amsterdam cu Sam Feldt si Lush&Simon in fata a peste 17 000 de oameni si au cantat piesa, apoi a fost la doua radiouri din Olanda unde a cantat “Fade Away” intr-o varianta acustica.



“Ma bucur de aceasta colaborare, Sam Feldt este unul dintre cei mai cool si fresh DJi ai momentului, iar Lush&Simon sunt un duo care aprind atmosfera in cluburi si pe scenele marilor festivaluri. Sper ca “Fade Away” sa transmita emotie, bucurie”, a spus INNA.

Cel mai recent single “Gimme Gimme” a cucerit topurile din Spania, Turcia, Mexic, Chile. Acest lucru a fost remarcat si de celebrul blogger si om de televiziune Perez Hilton, care a scris un articol pe perezhilton.com despre piesa “Gimme Gimme”: "All the way from Romania…. say hello to Inna! Her song Gimme Gimme is NEXT LEVEL!!! It's pop with a real world music feel that also sounds super current! Major tune with potential to be a hit in America!"

Perez Hilton a postat si pe Twitter piesa, iar INNA i-a multumit pentru sustinere! In perioada urmatoare, artista pregateste lansarea unui EP in spaniola si engleza, urmeaza concerte in Europa, dar si America Latina.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni