• PRO TV
  • Inna, intr-un bikini negru, foarte sexy. Cum au reactionat fanii cand au vazut-o asa

Inna, intr-un bikini negru, foarte sexy. Cum au reactionat fanii cand au vazut-o asa

Inna, intr-un bikini negru, foarte sexy. Cum au reactionat fanii cand au vazut-o asa

Poza incendiara a artistei a fost insotita de sute de comentarii, reactii si mii de like-uri in care fanii din intreaga lume i-au spus cat de frumoasa este si i-au transmis cat de mult o iubesc.

Nu a mai iesit din playlist-uri de la primul single, "Hot", iar aparitiile ei, exact ca ale vedetelor de la Hollywood, sunt intens mediatizate. Inna este, fara doar si poate, unul dintre cele mai reusite produse romanesti "exportate" vreodata.

Secretul succesului ei? Pe langa faptul ca munceste enorm si tine cont de sfaturile avizate ale echipei ei de specialisti, Inna este constienta ca si sex-appeal-ul o ajuta enorm. Intrebata exclusiv de Perfecte.ro cum isi caracterizeaza stilul, a spus sincer ca adopta, intr-adevar un stil provocator, care sa o si avantajeze.

Drept dovada sta una din cele mai recente poze publicate pe contul ei oficial de Facebook, unde s-a lasat pozata intr-un costum de baie format din doua piese, foarte sexy. Raspunsul celor care o admira? Sute de share-uri, peste 13.000 de reactii si 100 de comentarii.



"Esti ca o sculptura din oase si piele. Superba ca intotdeauna, Inna. Salutari din Peru", i-a scris un fan. "Esti pur si simplu minunata", a mai scris cineva.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni