• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Mai sunt patru zile pana la finala Vocea Romaniei Junior! Karina, Andrei si Maia sunt in cursa pentru marele premiul!

Mai sunt patru zile pana la finala Vocea Romaniei Junior! Karina, Andrei si Maia sunt in cursa pentru marele premiul!

Mai sunt patru zile pana la finala Vocea Romaniei Junior! Karina, Andrei si Maia sunt in cursa pentru marele premiul!

Duminica seara, noua juniori au urcat pe scena Vocea Romaniei Junior si au interpretat plini de energie, emotie si pasiune piesele alese impreuna cu Andra, Marius Moga si INNA. 

Cei trei antrenori au avut de luat decizii foarte grele, iar la finalul serii au stabilit care sunt cei trei finalisti Vocea Romaniei Junior: Karina, Andrei si Maia. Duminica, de la 20:30, vom afla daca primul castigator Vocea Romaniei Junior este din #echipaAndra, #echipaMoga sau #echipaINNA!

Trei antrenori, trei concurenti in finala Vocea Romaniei Junior!

Ii iubesc pe toti ca si cum ar fi copiii mei! ii iubesc, ii apreciez pentru toate calitatile lor, pentru ca sunt dulci, ascultatori, cuminti si modesti”, au fost premisele de la care a pornit Andra inainte de a-i asculta pe Teodor Danci, Karina stefan si Jessica Lazarescu in semifinala Vocea Romaniei Junior. in momentul deciziei, printre lacrimi, Andra a ales-o pe Karina pentru finala.

Dupa o intampinare plina de emotie la aeroport si o vizita in studioul INNEI, cei trei juniori din echipa sa au fost pregatiti sa dea tot pe scena Vocea Romaniei Junior! Andrei Ciurez, Voicu Dumitras si Alexia Niculae au reprezentat #echipaINNA in semifinala, iar INNA a declarat ca, de cand si-a inceput cariera, momentul in care a trebuit sa aleaga cu cine merge in finala a fost cel mai greu pentru ea. La final, a ales sa mearga cu Andrei mai departe.

In #echipaMoga, Maia Malancus, Theodor Andrei si Jennifer Dumitrascu au devenit prieteni foarte buni, iar micuta Maia este responsabila de buna dispozitie din  echipa, fiind mereu pusa pe sotii. Dupa trei interpretari de exceptie, Marius Moga a ales-o pe Maia sa reprezinte #echipaMoga in finala Vocea Romaniei Junior.

Seara a inceput cu #echipaAndra, iar Karina trece mai departe in finala!

Are 13 ani si atat antrenorii, cat si colegii de echipa spun ca vocea lui seamana cu cea a Andrei. Teodor Danci a deschis seara semifinalei cu piesa Thinking out lound, pe care a interpretat-o hotarat si a transmis multa emotie prin vocea lui. INNA i-a felicitat pe Teodor si pe Andra pentru alegerea facuta, Moga i-a dat cateva sfaturi lui Teodor despre stilul pe care l-a abordat, iar Andra a spus ca este foarte multumita si mandra de prestatia lui.

“Determinata, muncitoare si...cea mai buna!”, asa se descrie Karina stefan! Cu aceeasi energie si siguranta a pasit si in semifinala Vocea Romaniei Junior, cu piesa Roar si, desi a avut probleme cu vocea inainte de show, a reusit sa aduca forta in piesa si sa aiba o interpretare originala! Cei trei antrenori au incurajat-o si i-au spus ca este facuta pentru scena.

Jessica Lazarescu, fata cu suvita alba, a intrat pe scena Vocea Romaniei Junior cu multa emotie, dar si determinarea de a demonstra ca merita sa mearga mai departe in finala! A cantat Adagio si, desi Moga si INNA au spus ca piesa a fost una foarte grea, a reusit sa impresioneze cu puterea si vocea ei. 

Cu cei trei juniori pe scena, in momentul deciziei, Andra a simtit, din nou, cat de grea este ipostaza de antrenor in astfel de situatii. “Copiii mei dragi si frumosi, sunt foarte mandra de voi, de evolutia voastra, de faptul ca ati ajuns pana in semifinala! Tot ce imi doresc la un artist este o voce frumoasa, o emotie pe care sa o dea mai departe si o carisma puternica. Concurentul care a cucerit sala cel mai tare in seara asta este Karina!”

Din #echipaINNA, Andrei a primit biletul catre finala Vocea Romaniei Junior!

Voicu Dumitras a interpretat piesa Writing’s on the wall si, desi a avut foarte multe emotii, a reusit sa intre in spiritul piesei si sa transmita un mesaj puternic. Moga a fost impresionat de prestatia juniorului, Andra l-a incurajat, iar INNA a spus ca Voicu a cucerit-o pentru a mia oara cu interpretarea sa.

Alexia Niculae este glumeata din echipa INNA si reuseste, de fiecare data, sa aduca zambete pe fetele tuturor. Cand vine vorba de muzica, este foarte ambitioasa, invata foarte repede si este determinata sa aiba o cariera in muzica. in semifinala Vocea Romaniei Junior, a cantat Wrecking Ball, iar Marius Moga i-a spus ca este “o fata draguta si mica, dar cu o voce mare si naprasnica!”.

Andrei Ciurez a cantat piesa What do you want from me si a reusit sa aduca o parte din personalitatea sa puternica in interpretarea sa. La finalul momentului, Andra a apreciat relaxarea cu care Andrei a prezentat momentul din semifinala Vocea Romaniei Junior, Marius Moga i-a admirat tehnica, iar INNA l-a incurajat si i-a spus ca este un adevarat showman.

Fiind foarte emotionata, INNA a ales sa ia decizia rapid si a spus: “V-a iesit tuturor foarte bine! O sa merg mai departe cu Andrei”! Dupa momentul alegerii, INNA a transmis, in lacrimi, ca “Este foarte greu! E singurul lucru care nu-mi place deloc. De cand sunt INNA, cred ca a fost cel mai greu moment din viata mea.”.

#echipaMoga merge in finala cu Maia!

Maia Malancus este cea mai mica din concurs, insa a reusit sa transmita maturitate, sensibilitate si putere in interpretarea piesei Stone Cold. Andra, Moga si INNA au fost complet fermecati de Maia, de vocea ei si de felul in care a transmis emotia melodiei.

Theodor Andrei le-a transmis tuturor ca este momentul pentru Dream on, cu tarie, o voce pe care a adaptat-o pentru fiecare parte a piesei si a ridicat sala in picioare cu spiritul rock in momentul in care a renuntat la geaca de piele cu care era imbracat, ca un adevarat star rock. 

Jennifer Dumitrascu si-a inceput cariera in telenovela ingerasii, dar a ales sa continue parcursul in muzica, pe scena Vocea Romaniei Junior. A interpretat piesa Hero, iar emotia si siguranta cu care a cantat a facut ca alegerea lui Marius Moga sa fie una foarte grea, iar Andra si INNA au felicitat-o pe Jennifer pentru momentul pe care l-a creat pe scena.

Desi are o experienta de ani de zile ca antrenor la Vocea Romaniei, momentul in care a trebuit sa aleaga finalistul din echipa sa nu a fost deloc usor pentru Marius Moga, s-a emotionat si a varsat cateva lacrimi. Moga a pregatit un moment special, in care fiecare dintre cei 3 concurenti a fost aplaudat pentru prestatie, iar micuta Maia a primit papionul lui Moga, care o duce mai departe in finala!

Duminica viitoare, primul sezon Vocea Romaniei Junior se incheie, iar Karina, Andrei si Maia au sanse egale pentru a castiga marele trofeu si premiul in valoare de 50.000 de euro! Trei juniori cu voci incredibile, cu pasiune pentru muzica si cu vointa vor pregati momente in care vocea

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni