• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Maia Malancus, castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior: "Vreau sa colaborez in continuare cu Marius Moga"

Maia Malancus, castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior: "Vreau sa colaborez in continuare cu Marius Moga"

Maia Malancus, castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior: "Vreau sa colaborez in continuare cu Marius Moga"

Maia Malancus a cucerit publicul cu vocea ei senzationala si atitudinea de star rock. Am reusit sa vorbim cu marea castigatoare a primului sezon Vocea Romaniei Junior si am aflat mai multe despre ea. Iata ce ne-a spus Maia despre planurile ei de viitor si nu numai!  

A cui a fost ideea sa participi la emisiune?

Mama a avut aceasta idee. Ea m-a inscris in aceasta competie. 

Care a fost cel mai greu moment din concurs 

Cel mai greu moment din concurs a fost, clar, momentul deciziei din semifinala, dar si din finala! Cred ca s-a vazut acest lucru, m-au coplesit emotiile si au inceput sa–mi curga lacrimile. Le multumesc pe aceasta cale lui Marius Moga si publicului pentru incredere si sustinere.  

Ce a insemnat pentru tine experienta Vocea Romaniei Junior?

Mi-am facut prieteni noi, am cunoscut multi artisti, am lucrat cu cel mai bun profesor si antrenor de muzica, Marius Moga, am lucrat cu cei mai mari producatori TV, am avut sansa sa cunosc echipa minunata din spatele camerelor, am intalnit oameni care au avut incredere in mine si in talentul meu. 

VEZI AICI TOATE MOMENTELE DIN FINALA VOCEA ROMANIEI JUNIOR!

Ce te gandesti sa faci, acum ca ai castigat?

Imi continui studiile la scoala, imi doresc sa colaborez in continuare cu Marius Moga, sa dublez voci, sa joc in filme, in special musical-uri, sa am succes cu trupa mea nou formata, "RockFire"!

Ce te face sa zambesti?

Zambesc atunci cand pot aduce bucurie pe fetele oamenilor prin muzica, dans si teatru. Si, da, zambesc stiind ca am ajuns aici, pe scena de la Vocea Romaniei Junior! Multumesc tuturor! 

Cu cine te-ai inteles cel mai bine dintre colegii de echipa?

M-am inteles bine cu toti colegii din echipa mea, dar si din celelalte echipe, am ramas prieteni. Insa in timpul petrecut in competitie, mai mult cu Jennifer Dumitrascu si Andrei Theodor Octavian. Cu ei am strans mai multe amintiri si am  legat o prietenie mai speciala!


Cum e sa lucrezi cu Moga? Ce-i place, ce-l enerveaza? Ce ai invatat de la el? Dar de la Andra si Inna?

E genial, ii vin idei geniale pe moment! Incepi sa canti si cand nici nu te astepti te opreste si iti spune: Ce spui daca am incerca asa…?! Si, dintr-o data, melodia capata alta forma si culoare! Ii plac spaghetele cu carne, dar cred ca cel mai mult ii place sa il surprinzi placut cu ceva nou in timp ce canti, ce nu ai mai facut la repetitiile cu el. Il enerveaza neatentia. Am invatat tehnici vocale si de respiratie noi. Am invatat ca daca vrei cu adevarat sa reusesti in tot ceea ce iti propui, este bine sa fii perseverent si muncitor. Andra si INNA au fost prietenele mele pe parcursul emisiunii, am ras, ne-am jucat si am cantat impreuna musicalul "Annie". 

Te gandesti la Vocea Romaniei "senior"?

Nu, nu cred! Am credinta ca voi reusi sa imi indeplinesc cea mai dorinta a mea incepand de acum, de la Vocea Romaniei Junior, si anume, sa fiu o artista apreciata si cunoscuta in tara mea si nu numai!

VEZI AICI TOATE MOMENTELE DIN FINALA VOCEA ROMANIEI JUNIOR!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni