Marius Moga interzice telepatia la Vocea Romaniei Junior! Show-ul e ASTAZI, la ProTV, de la 20:30! 

19 Martie 2017, 06:32


	Marius Moga interzice telepatia la Vocea Romaniei Junior! Show-ul e ASTAZI, la ProTV, de la 20:30! 

Continua batalia pentru ultimii juniori cu voci fenomenale din primul sezon Vocea Romaniei Junior, duminica, de la 20:30! 

Energia si dezinvoltura copiilor vor lua cu asalt scena, iar interpetarile lor vor crea momente unice, pline de culoare, dinamism si emotie! In cea de-a cincea editie a show-ului vom avea parte de voci impresionante, alegeri muzicale indraznete si de trei antrenori gata sa se infrunte intr-o noua runda muzicala. 

Atuurile copiilor vor fi descoperite pas cu pas in ultima runda de auditii pe nevazute de catre Andra, Moga si INNA. Pe langa tehnica vocala, antrenorii vor scoate in evidenta si alte calitati pe care le au concurentii. Moga va aprecia ”pofta de a canta si distractia de pe scena” a unui copil, Andra va fi coplesita de frumusetea unei micute, iar INNA va incuraja o concurenta: ”Imi place zambetul tau, esti optimista!”. 

Moga va recunoaste deschis ca a pierdut cateva batalii pentru voci foarte bune si va avea cateva obiectii de adus, fie lui, fie colegelor sale. Va incepe cu Andra: ”M-am saturat de telepatia ta, opreste-te! E ilegal sa folosesti telepatia la Vocea Romaniei Junior!” si va continua cu o constatare: ”Cateodata e greu sa stai intre doua fete, m-au mai pus si la mijloc”. 

Ironiile cu accent ardelenesc dintre Andra si INNA vor continua. ”Am zis ca nu ma intorc, ca se intoarce INNA, ca-i place sa vorbeasca ardeleneste, dar nu te-ai intors!”, va spune Andra. 

Nobody`s perfect, Ma ucide ea sau If I ain`t got you sunt doar cateva dintre piesele care vor rasuna pe scena de la Vocea Romaniei Junior, duminica aceasta, de la 20:30. 

Vocea Romaniei Junior! Vocea te face mare! 
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO