Marius Moga si INNA isi fac complimente in prima editie Vocea Romaniei Junior!

Marius Moga si INNA isi fac complimente in prima editie Vocea Romaniei Junior!

Mai sunt doar sase zile pana la lansarea show-ului care da tonul noii generatii, Vocea Romaniei Junior!

Cei trei antrenori, Andra, Marius Moga si INNA sunt pregatiti sa asculte cele mai bune voci ale primului sezon si sa le aleaga pe cele cu care vor merge mai departe spre marele trofeu si premiul in valoare de 50.000 de euro, iar prezentatorii emisiunii, Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor, sunt nerabdatori sa le faca romanilor cunostinta cu copii formidabili. 

Chiar daca participantii sunt copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, acestia au dat dovada de foarte multa maturitate, iar antrenorii nu au ratat nicio ocazie pentru a se lupta cu toate armele pentru vocea care i-a facut sa vibreze si au avut replici si strategii care de foarte multe ori i-au facut si pe cei mici sa zambeasca:

In prima editie Vocea Romaniei Junior, INNA face o declaratie: este cea mai mare fana a Andrei si a lui Moga! ”Am fost cea mai mare fana a lor si am ajuns colega lor intre timp.”.

Antrenorii au o surpriza uriasa atunci cand isi intorc scaunele pentru unul dintre concurenti. ”Oficial, esti cea mai mare voce!!!”.

Unul dintre concurentii primei editii o va face pe INNA sa spuna: ”Imi cer iertare, Maria ta, ca nu m-am intors la vocea ta!”. Pentru a primi iertarea concurentului, antrenoarea va sta in genunchi, insa raspunsul micutului va fi unul la care nimeni nu se va astepta, reusind sa starneasca hohote de ras.

Moga isi exerseaza talentul de dansator de rock and roll si are miscari extraordinare, fiind aplaudat la scena deschisa.

Moga si INNA isi fac complimente duminica aceasta, iar Andra intervine in discutia dintre cei cei doi. ”Ti-am zis de atatea ori ca esti draguta, n-ai zis niciodata multumesc.” 

Antrenorii merg pe scena, danseaza si se pun in locul concurentilor, insa miscarile lor de dans sunt cele care ies in evidenta si determina publicul sa se ridice si sa-i aplaude.

Lupta apriga intre antrenori: INNA versus Andra versus Moga. Castigator? Maruta!

In fiecare duminica, incepand din 26 februarie, de la 20:30, prin Vocea Romaniei Junior, Pro TV da glas muzicienilor care vor compune in viitor coloana sonora a Romaniei! Romanii sunt invitati sa urmareasca un spectacol fabulos, plin de voci care ii vor lasa muti de uimire, foarte multa distractie, replici acide ale antrenorilor si strategii incredibile.

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni