Maya Ciosa este câștigătoarea celui de-al doilea sezon Vocea României Junior

Maya Ciosa este câștigătoarea celui de-al doilea sezon Vocea României Junior

Maya Ciosa este câștigătoarea marelui premiu în valoare de 50.000 de euro și dețînătoarea titlului Vocea României Junior a sezonului 2. 

Emoții, lacrimi de bucurie și extaz pentu toate cele 3 concurente care au pășit pe scenă în finală celui mai important show de voce pentru copii. Magicianul Robert Tudor și Mihai Bobonete au fost alături de viitoarele speranțe ale muzicii românești și le-au susținut moral de la începutul show-ului până la sfârșit.

Vezi momentul complet, aici:


Datorită calităților vocale pe care le posedă, Maya Ciosa a impresionat atât echipa de antreori cât și publicul de acasă, care a propulsat-o spre câștigarea premiului. În finală, Maya a avut 3 momente de excepție. Concurenta a interpretat piesa Arilenei Ara intitulată "I'm Sorry", cu care a reușit să ridice sala în picioare. 

Tânăra a avut de asemenea un colaj de melodii pe care le-a interpretat alături de Andra dar și un moment extraodinar împreună cu Connect-r, alături de care a cântat celebrul hit "Eu vara nu dorm". 

La anunțarea câștigătorului, Andra a răsuflat ușurată și a mers să-și îmbrățișeze concurenta pe scenă într-un val de aplauze. "Nu pot să cred.. Nu pot să cred" au fost cuvintele canteretei la sfârșitul emisiunii. 

Talentul, munca și perseverența au fost câteva dintre punctele forțe ale micuței, care au ajutat-o să câștige premiul cel mare. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni