Semifinala Vocea Romaniei Junior se apropie, dar Andra, Moga si INNA nu sunt pregatiti sa faca eliminari!

Semifinala Vocea Romaniei Junior se apropie, dar Andra, Moga si INNA nu sunt pregatiti sa faca eliminari!

Duminica, de la 20:30, noua copii fenomenali, cu voci extraordinare, lupta in semifinala Vocea Romaniei Junior! Va fi o seara fantastica, cu magie, emotie, suspans si decizii extrem de grele, pe care antrenorii nu sunt pregatiti sa le ia. 

Fiecare echipa are in acest moment cate trei concurenti, dar numai cate unul va merge in finala si va fi cu un pas mai aproape de marele trofeu si de premiul in valoare de 50.000 de euro.

Andra, Moga si INNA s-au imprietenit cu micutii din echipele lor, ii iubesc foarte mult si in toata aceasta perioada de repetitii si pregatiri s-au si distrat impreuna, au fost la studio, au cunoscut artisti de renume sau au gatit, reusind sa demonstreze ca si in bucatarie se descurca foarte bine. 

Daca cei mici vor da totul pe scena pentru a crea un spectacol memorabil, antrenorii vor fi coplesiti de surprize din partea lor si le vor face astfel alegerile si mai grele. ”Niciodata pana la 30 de ani nu am mai simtit ca niste oameni pe care i-am cunoscut cu cateva luni in urma pot face pentru mine lucrurile astea. Mai mult, ei stiu ce-mi place, pot simti cum simt eu. De cand sunt INNA cred ca e cel mai greu moment din viata mea.”, va spune INNA plangand.

Nici pentru Moga nu va fi deloc simplu sa elimine doi concurenti extraordinari din echipa sa si va spune cu lacrimi in ochi: ”La Vocea mare nu ma emotionez asa de tare, pentru ca ceva din copilaria noastra se pierde pe parcurs. Se pierde ceva ce copiii astia inca au.”, iar Andra ii va spune lui Marius: ”Lasa sa vada oamenii si latura asta a ta mai draguta. Uite unde e Marius sensibilul, aici e!”.

Semifinala Vocea Romaniei Junior va aduce un spectacol fabulos, concurenti puternici cu voci memorabile, antrenori emotionati, dar si pusi pe glume si eliminari surprinzatoare, duminica, de la 20:30.

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni