Vocile copiilor au rasunat aseara la Vocea Romaniei Junior!

Vocile copiilor au rasunat aseara la Vocea Romaniei Junior!

Aseara a fost un spectacol efervescent in prima runda de auditii pe nevazute la Vocea Romaniei Junior. Concurenti cu voci incredibile au urcat pe scena si au incercat sa-i convinga pe antrenori ca au toate atuurile necesare pentru a fi ascultati de o tara intreaga. Andra, Marius Moga si INNA au luptat cu toate armele pentru a-si forma echipele cu cei mai talentati copii si au avut reactii savuroase. 

Prima editie din cel de-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 6.2 puncte de rating si 23.7% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4 puncte de rating si 15.3% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul, iar in minutul de maxima audienta de la 22:12, peste 1.6 milioane de romani au fost cu ochii pe Vocea Romaniei Junior.

Cei trei antrenori au ascultat aseara voci de pici si au facut tot posibilul sa aduca in echipele lor concurenti ale caror calitati vocale au facut sala sa vibreze. Concurentii au renuntat la emotii, au intrat hotarati pe scena, au cantat melodii care le-au pus in valoare calitatile vocale si au demonstrat ca pot face spectacol, chiar daca sunt micuti. Andra, Moga si INNA au fost impresionati de abilitatile participantilor si si-au ales primii membri ai echipelor lor: Arthur Horeanu si Larisa Shahzada (echipa Moga); Ingrid Boengiu si Stefania Alexa (echipa Andra); Daria Selaje, Andy Nicholas Neagu si Andrei Serban (echipa INNA).

Competitia continua vinerea viitoare, de la 20:30, cand Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor, prezentatorii show-ului, sunt pregatiti sa aduca pe scena alti copii talentati, cu voci incredibile si povesti uimitoare.

Editia completa Vocea Romaniei Junior este disponibila gratuit pe protvplus.ro.

Vocea Romaniei Junior – Vocea te face mare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni